KookJij

Garnalen met Chinese Zure Sesam-Soja en Paksoi

Een heerlijk garnalen met chinese zure sesam-soja en paksoi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalen met Chinese Zure Sesam-Soja en Paksoi te bereiden

1).Doe de ingrediënten voor de Chinese zure sesam-soja in de keukenmachine en draai daarvan een mooie homogene massa.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

1).Roerbak ui en paprika in 3 eetlepels olie gedurende 3 à 4 minuten.
2).Voeg toe de garnalen en ananasblokjes en bak nog eens 3 à 4 minuten.
4)Voeg dan toe 7 eetlepels Chinese zure sesam-soja en bak nog even door.
5).Bak in de tweede wadjan in 3 eetlepels olie de paksoi reepjes gedurende 4 à 5 minuten en roer er dan 3 eetlepels Chines zure sesam-soja en bak even door,
6).Ondertussen is de rijst gekookt of de rijstnoedels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst