KookJij

Fricandel pan

Een heerlijk fricandel pan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 6a8 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fricandel pan te bereiden

In een groot glas kokend water bouillon tablet oplossen met 2 eetlepels ketjap, apart houden.
Alles goed mengen, dan verdelen in de oven schotel, klontjes boter er op en de helft van de bouillon-ketjap, in de oven op 200 gr., na 25 min. rest van het glas erover gieten dan nog ongeveer 15 min, er moet een mooi kleurtje aan komen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Oke, bedankt! Ga het eens proberen :):) Ps,je kan je recepten nog aanpassen, bovenaan waar de naam van je recept staat staan icoontjes, als je op het kwastje klikt kan je alles nog aanpassen! Groetjes monique;):)
sensowier

sensowier zegt:
Sorry Apu, het moet inderdaad gekneed worden, goed door elkaar, dan doe ik het in de ovenschaal van 25cm. bij 40cm. Dus een platte koek wordt het dan van 3cm., dan de boter klontjes er op iets van 10 lepeltjes dan de helft van de bouillon e.d.
apu

apu zegt:
Alles door mekaar kneden en er een soort gehaktbrood van maken? Snap de bereiding niet zo goed, is vrij onduidelijk.