KookJij

flensjestaart met knolselderijpuree

Een heerlijk flensjestaart met knolselderijpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Van mijn moeder
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe flensjestaart met knolselderijpuree te bereiden

Kook de knolselderij in kokend water met zout in 20 minuten gaar.Laat de selderij uitlekken en pureer hem.Voeg de slagroom toe tot er een smeuïge puree ontstaat.Breng op smaak met peper en zout en peterselie.Beleg een flensje met knolselderijpuree en strooi er een laagje kaas op.Leg hierop een tweede flensje en beleg deze op de zelfde manier.Maak zo een stapel flensjes met vulling.Strijk op het laatste flensje de créme fraïche(geen knolselderijpuree)en strooi daarop een laag kaas.Bak de flensjestaart 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst