Recept
« Terug naar recepten
Driehoekjes met kwarteleitjes
PT10M
Driehoekjes met kwarteleitjes
Een heerlijk driehoekjes met kwarteleitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Recept.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Driehoekjes met kwarteleitjes te bereiden
Rooster de sneetjes brood. Kook de kwarteleitjes in ca. 3 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de plakjes Serranoham krokant. Laat ze op keukenpapier uitlekken en knip elk plakje in 4 repen. Roer de mayonaise en pesto door elkaar. Snijd de sneetjes brood diagonaal in vier driehoekjes en bestrijk deze met de pestomayonaise. Verdeel de rucola erover en leg hierop een half kwarteleitje en 2 reepjes ham. Leg de driehoekjes op een platte schaal.