Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gebakken forel met pasta
PT25M
Dagschotel: gebakken forel met pasta
Een heerlijk dagschotel: gebakken forel met pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gebakken forel met pasta te bereiden
Forellen goed wassen en droogdeppen.
Deze insmeren zowel binnenkant als buitenkant met de mierikswortelpasta en goed kruiden met peper en zeezout.
Bak deze gaar aan in boter en olijfolie.
Pasta beetgaar koken zoals op verpakking staat vermeld.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Bloemkool en broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Groenten beetgaar wokken in de olie van de tomaatjesen kruiden.
Meng onder de pasta.
Serveer alles zeer warm op bord.
Deze insmeren zowel binnenkant als buitenkant met de mierikswortelpasta en goed kruiden met peper en zeezout.
Bak deze gaar aan in boter en olijfolie.
Pasta beetgaar koken zoals op verpakking staat vermeld.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Bloemkool en broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Groenten beetgaar wokken in de olie van de tomaatjesen kruiden.
Meng onder de pasta.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.