KookJij

Confituur: kerst 2012

Een heerlijk confituur: kerst 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur: kerst 2012 te bereiden

Zeer fijn gesneden fruit, deze in een grote ketel en laten opkoken. Voeg de suiker toe en laat koken.
Regelmatig roeren en afschuimen.
Als de gewenste dikte bereikt is de confituur in potten verdelen en deksel erop.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Het fruit werd in de zomer vers versneden om in de winter toch heerlijke confituur te kunnen maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst