KookJij

Carpaccio bieten

Een heerlijk carpaccio bieten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio bieten te bereiden

Wikkel een geitenkaasje met een plakje spek ( of magere ham ) en bak deze heel even om en om, even laten afkoelen
snij de ( reeds gare ) biet in dunne plakjes en drapeer het over een bord.
Doe in het midden een "plukje "sla ( evt met wat slasaus ).
Hier boven op leg je de lauw warme geiten kaas met spek en strooi wat pijnboom pitjes over de bietjes.
Evt garneren met 3 kleine gedroogde tomaatjes.
Heerlijk!

Mijn kookverhaal (marion johansen)

Ik heb dit voorgerecht gerecht een keer voor € 15 bij een restaurant gegeten en het was heerlijk, even zelf thuis knutselen en voila!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop van rij

joop van rij zegt:
Lekker en snel klaar bedankt