KookJij

Carbonaadjes met een Gember-Sinaasappelsaus

Een heerlijk carbonaadjes met een gember-sinaasappelsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Azie
Bron: Jan A
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carbonaadjes met een Gember-Sinaasappelsaus te bereiden

1).Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en bak daarin de carbonaadjes gedurende 4 minuten aan elke zijde.
2).Haal de carbonaadjes uit de pan, gooi het bakvet weg en veeg de pan goed schoon met keukenpapier.
3).Maak een mengsel van de ketjap, mosterd, maple syrup, gemberrasp, sinaasappelsap en knoflook.
4).Doe het vlees weer terug in de pan en overgiet met het ketjap-mengsel.
5).Breng snel aan de kook, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat het vlees nog eens 5 minuten op elke zijde nasudderen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Leg de carbonaadjes op de borden en bedruppel met de saus.
Geef er rijst of purée bij met haricots verts bv.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst