KookJij

Cannelloni met krab en groentegarnituur

Een heerlijk cannelloni met krab en groentegarnituur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cannelloni met krab en groentegarnituur te bereiden

Kuis de paprika's en snijd in blokjes.
Was het stukje komkommer en snijd in blokjes.
Pel de look en sjalot en snij fijn.
Stoof nu even alles in wat olijfolie en kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap.
Laat afkoelen!
Voor de saus:
Doe al de ingrediënten bij elkaar en zet er de mixer even in.
Zet koud weg.
Voor de cannelloni:
Mix de pangasiusfilet, voeg het eiwit en de room toe.
Kruid met peper en zout en duw door een zeef.
Meng er nu het krabvlees door.
Kook de cannelloni zoals aangegeven op de verpakking en laat ze afkoelen onder koud stromend water.
Vul ze met de krabvulling en plaats de rolletjes een 6-tal minuten in een stoomoven en laat afkoelen.
Doe nu wat van de groentjes op een bord en schik er een cannelloni op.
Giet er wat van de saus over of naast.
Bestrooi met fijngesneden lenteuitjes.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst