KookJij

Broodreepjes met pesto en ricotta

Een heerlijk broodreepjes met pesto en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Voorgerechten 2003
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodreepjes met pesto en ricotta te bereiden

De pesto door de ricotta roeren en wat olie toevoegen tot een niet al te natte massa. Op smaak brengen met de peper.
De sneetjes brood roosteren en met een kwastje inwrijven met de rest van de olie.
De sneetjes brood in repen snijden van ± 3 cm breed (of wat het beste uitkomt).
Besmeer de reepjes met het ricottamengsel en schaaf Parmezaanse kaas erover.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Ook lekker op een feestje met stokbrood of toastjes.
Ik vind het ook heerlijk om een teentje knoflook uit te persen in de olie die ik voor de sneetjes gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst