KookJij

Bieten Saus

Een heerlijk bieten saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bieten Saus te bereiden

1).De bietjes gaan eerst 1 à 1 1/2 uur in de oven op 150 °C.
2).Daarna worden de bietjes geraspt.
Dan gaat alles in een kom en wordt er een homogeen mengsel gemaakt van alle ingrediënten.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Dit is lekker bij gebakken varkens carbonaadjes en gehaktballen. Maar je kunt het ook zo eten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

`Barbara Metz

`Barbara Metz zegt:
Zó heb ik het nog nooit klaargemaakt! Mijn echtgenoot is dól op bietjes, dus zal het gaan proberen:):)
apu

apu zegt:
Lijkt me heerlijk met aardappeltjes en haring erdoor gemengd!:)