KookJij

Recept voor Belleke's dessert een duo van speculoos

Een heerlijk belleke's dessert een duo van speculoos recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Mascarpone met room, cointreaux en suiker en de room goed mengen.
Speculaas zeer fijn malen, wel de twee soorten apart.
Vul de glaasjes: een beetje mascarponemengeling dan een soort speculaas, weer mascarpone, nog een laag speculaas opnieuw mascarpone en afwerken met speculaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Thuiskomst van vakantie gezellig laat kerst- en nieuwjaarmenu door dochter bereid .:-) Wat voorafging even kijken op mijn receptenpagina.
Belleke van hapjes tot dessert.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Eline, de cointreaux werd vermengd met de mascarpone. Het recept is aangepast :););):p
eline

eline zegt:
Hallo. Nog een vraagje. Waar meng je de cointreaux onder?
Groetjes eline :)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo joke , speculoos hagelmix is hagel van speculoos gemixt met chocolade hagelslag.groetjes van ons 3tjes :);):p
joke

joke zegt:
wWt is speculoos hagelslag ?