KookJij

Belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise

Een heerlijk belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Belleke 's hapje met ham en truffelmayonaise te bereiden

Hesp zeer fijn snijden of cutteren.
De twee eitjes, de dooier en het wit scheiden en evenzeer zeer fijn snijden of cutteren.
Glaasjes vullen: eerst een beetje hesp (ham), de dressing erover het wit van het ei daarna het geel van het ei, garneer af met nog een beetje ham.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Thuiskomst van vakantie gezellig laat kerst- en nieuwjaarmenu door dochter bereid .:-)
Hapje 2

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst