Recept
« Terug naar recepten
					
						BBQ A La Plancha met vis
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			BBQ A La Plancha met vis
Een heerlijk bbq a la plancha met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe BBQ A La Plancha met vis te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en deze beetgaar koken en afgieten. Meng deze met een beetje olijfolie, viskruiden en fijn gesnipperde look.
Tomaatjes halveren, spruiten in vier snijden, ajuin halveren en in ringen snijden. Dit evenzeer kruiden.
De vis marineren in olijfolie samen met de kruiden en 1 uitgeperst teentje look.
Bak eerst de spruiten,tomaatjes met de ajuin even aan op de ingesmeerde plancha vervolgens de vis en aardappelen toevoegen.
Draai regelmatig alles om.
										Tomaatjes halveren, spruiten in vier snijden, ajuin halveren en in ringen snijden. Dit evenzeer kruiden.
De vis marineren in olijfolie samen met de kruiden en 1 uitgeperst teentje look.
Bak eerst de spruiten,tomaatjes met de ajuin even aan op de ingesmeerde plancha vervolgens de vis en aardappelen toevoegen.
Draai regelmatig alles om.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    