Recept
« Terug naar recepten
Avocado-spinaziesalade
PT15M
Avocado-spinaziesalade
Een heerlijk avocado-spinaziesalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado-spinaziesalade te bereiden
Spoel en droog de spinazie. Spoel de radijsjes en snipper ze fijn. Boen de appels schoon, snij ze in staafjes en besprenkel ze meteen met citroensap.
Meng de yoghurt met de zure room, honing, peper en zout. Breng op smaak met geraspte schil en sap van de citroen.
Hussel de spinazie, radijsjes, appel, bieslook en gesnipperde ui door elkaar. Schenk er de dressing bij.
Schil de avocado’s en snij ze in plakjes. Verdeel de salade en avocado’s over de borden en serveer meteen.
Meng de yoghurt met de zure room, honing, peper en zout. Breng op smaak met geraspte schil en sap van de citroen.
Hussel de spinazie, radijsjes, appel, bieslook en gesnipperde ui door elkaar. Schenk er de dressing bij.
Schil de avocado’s en snij ze in plakjes. Verdeel de salade en avocado’s over de borden en serveer meteen.