KookJij

Aspergemousse met garnalen

Een heerlijk aspergemousse met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aspergemousse met garnalen te bereiden

kook de asperges beetgaar en hou 4 puntjes apart
mix de overige asperges fijn
breng de bouillon aan de kook
week de gelatineblaadjes in koud water, knijp ze goed uit en laat ze dan oplossen in de hete bouillon
voeg de bouillon toe aan de asperges en laat afkoelen
kruid voldoende met peper en zout
meng er de opgeklopte slagroom onder en verdeel de mousse over kleine borrelglaasjas
laat enkele uren opstijven in de ijskast
werk af met de aspergepunten en garnaaltjes


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Deane Bastiaans

Deane Bastiaans zegt:
Ik heb deze lekkere amuse al meerdere malen gemaakt en is nog altijd verrukkelijk en makkelijk te maken.
Ook al aan meerdere mensen doorgestuurd. Als je nog meer lekkere recepten hebt, ontvang ik deze graag.Groet Deane