KookJij

Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ...

Een heerlijk ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ... te bereiden

Snijd de aardappelen in dikke schijven en kook deze in licht gezouten water half gaar.
Bak het vlees aan alle kanten bruin aan in boter, zet in voorverwarmde combi-oven op 180°C en bak deze ± 20 min. Haal uit de oven en snijd in dikke plakken.
Neem een hitte bestendige schotel, smeer goed in met boter, leg de aardappelen erin, gekruid met nootmuskaat en peper.
Groenten eerst goed mengen met room, mosterd en kruiden, deze over de aardappelen schikken, het vlees erboven op en bak deze gedurende ± 20 min. gaar. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst