KookJij

Appel en kaas koolschotel

Een heerlijk appel en kaas koolschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Oma's recept.
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel en kaas koolschotel te bereiden

Kool dun snijden.
Ui en de knoflook snipperen.
Appelen in blokjes snijden evenals de aardappelen.
Alles bakken in de pan met de margarine.
Goed husselen, dan de kruiden er bij, blijven omscheppen. 1 dl water toevoegen, in afgesloten pan 20 min. laten stoven op klein vuur, op het laatst de blokjes kaas er door, goed doorwarmen en direct op dienen.

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Mijn oma maakte dit regelmatig in de kool tijd, ze verzon altijd wat anders, maar met het zelfde hoofd bestanddeel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst