KookJij

Abrikozen gevuld met notenroomkaas

Een heerlijk abrikozen gevuld met notenroomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Abrikozen gevuld met notenroomkaas te bereiden

Wel de abrikozen in lauw water zodat ze goed opzwellen. Leg ze daarna op keukenpapier zodat ze iets drogen. Bewaar enkele walnoten voor garnering en hak de rest fijn.


Meng de roomkaas met melk, geraspte kaas, peper, zout en

gehakte noten. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit rozetten in de abrikozen. Garneer met stukjes walnoot.


Tip:

Vul de abrikozen eens met een mengsel van kruidenroomkaas met fijngesnipperde sjalotjes of mierikswortel (potje).


Variatie:

Vervang de gedroogde abrikozen door abrikozen op sap (blik) maar laat deze goed uitlekken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst