KookJij

Recept voor Aardappelpuree maakt een herfstwandeling door de tuin

Heerlijke groenten voor in de aardappelpuree.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Aardappelen in blokjes snijden en deze beetgaar koken in licht gezouten water. Giet af en pureer, deze goed afkruiden met peper/ zout/ muskaatnoot en een scheut zonnebloemolie eronder mengen.
  2. Groenten: witloof fijn snijden, wortel fijn snijden, ajuin in blokjes snijden, paprika in blokjes snijden, tomaat evenzeer in blokjes snijden;
  3. Stoof de groenten gekruid aan in een beetje boter en voeg deze bij de puree.
  4. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Calimeroke ;-)
calimeroke

calimeroke zegt:
Ideaal om kinderen groenten te laten eten en om restjes te verwerken die misschien anders toch weggegooid worden. Kortom, tof receptje :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een gezellig, kleurrijk pureetje :-)