KookJij

Aardappel-lauriersaté met kwarkdip

Een heerlijk aardappel-lauriersaté met kwarkdip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel-lauriersaté met kwarkdip te bereiden

1. Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Snij ze in plakjes en prik ze op stokjes met enkele laurierblaadjes ertussen. Bestrijk ze met knoflookolie.
2. Pel en hak de knoflook. Snij de ansjovis heel fijn. Meng met de room en de kwark. Kruid met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.
3. Spoel de lente-uitjes, snij ze in ringen. Snij de tomaten in reepjes. Schep ze door het ansjovismengsel.
4. Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst