Recept
« Terug naar recepten
Zoete aardappel met vis en krokante groenten
PT20M
Zoete aardappel met vis en krokante groenten
Een heerlijk zoete aardappel met vis en krokante groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete aardappel met vis en krokante groenten te bereiden
Aardapppels van de vorige dag gewoon even opwarmen en in stukken snijden.
Zalm en wijting in stukjes snijden.
In een wokpan de olie opwarmen wortel en paprika even licht opwokken voeg de zalm, wijting en sojascheuten toe kruid deze met de wokkruiden als laatste de mosselen, inktvisringen en garnalen en de kaas. Goed opschudden.
Serveer zeer warm op bord met ronddom de zoete aardappels.
Werk af met bieslook, dragon, gemalen peper en een toefje roomkaas.
Zalm en wijting in stukjes snijden.
In een wokpan de olie opwarmen wortel en paprika even licht opwokken voeg de zalm, wijting en sojascheuten toe kruid deze met de wokkruiden als laatste de mosselen, inktvisringen en garnalen en de kaas. Goed opschudden.
Serveer zeer warm op bord met ronddom de zoete aardappels.
Werk af met bieslook, dragon, gemalen peper en een toefje roomkaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Een rare combinatie : een deel overschotjes van de vorige dag, maar toch een smakelijk gerecht voor degene die er van houd.
bametz-saffrie zegt: