KookJij

Recept voor Wokschotel met groenten en aardappel

Heerlijke mix van groenten, aardappel en kip met een pittige twist.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Schil de aardappel, snijd deze in blokjes en kook circa 12 minuten. Snijd ondertussen de kipfilet in stukjes en kruid met de kipkruiden en de sambal.
  2. Snijd de paprika en courgette in blokjes, de champignons in partjes en snipper de ui het teentje knoflook.
  3. Verhit olie in de wokpan en voeg de kip toe. Als de kip dichtgeschroeid is voeg dan de aardappels, ui en knoflook toe. Wok dit alles circa 5 minuten en snijd ondertussen de tomaatjes in partjes.
  4. Voeg de courgette, paprika en champignons toe en breng op smaak met de cajunkruiden en verkruimel het bouillonblokje boven de pan. Wok verder tot de groenten en aardappeltjes eetbaar zijn. Breng op smaak met peper en voeg de gesneden tomaatjes toe. Verwarm de tomaatjes even mee het gerecht is klaar.

Mijn kookverhaal (Nadine )

Dit recept is ontstaan door de restjes in huis te benutten (vandaar de soms ietwat rare hoeveelheden). Door het gerecht lekker op smaak te brengen met het bouillonblokje en de overige kruiden is het een smaakvol geheel. Gezond en lekker makkelijk te maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Zonder piepers en dan met een pasta, ook een top idee! Lekker gerechtje, Nadine :-)