KookJij

Wokschotel met aardappelen

Een heerlijk wokschotel met aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 300 kCal energie
15 Gram eiwit
9 Gram vet
39 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wokschotel met aardappelen te bereiden

1. Maak de groente schoon. Snijd de snijbonen in smalle snippers en de sperziebonen in stukjes. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
2. Verwarm de wok met 2 eetlepels olie totdat het lekker warm is. Voeg de snijbonen, sperziebonen en ui toe en laat dit in ca. 5 minuten bijna gaar worden. Schep de groente uit de wok.
3. Verwarm de laatste lepel olie in de wok en roerbak hierin de roerbakreepjes of blokjes kip bruin. Strooi er peper en zout over. Doe de aardappelpartjes erbij en roerbak ze enkele minuten mee.
4. Voeg de groente weer toe met de paprika en roerbak het gerecht verder gaar. Maak op smaak met bijvoorbeeld oregano, tijm of Italiaanse keukenkruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst