KookJij

Wok Roll gevuld met rendang vlees, bamboescheuten

Een heerlijk wok roll gevuld met rendang vlees, bamboescheuten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie: 580 kcal kCal energie
33 g Gram eiwit
30 g Gram vet
45 g Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wok Roll gevuld met rendang vlees, bamboescheuten te bereiden

Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze goed schoon.

Was en snijd de paksoi in repen.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.

Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe en wok 1 minuut mee.

Roer er de boemboe en 150 ml water door en laat het geheel 3-4 minuten op een hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan of in een andere wok. Voeg de paksoi toe en wok deze 2 minuten. Breng op smaak met wat sojasaus.

Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron. Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.

Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel en wat gewokte paksoi. Bestrooi ze met de seroendeng en rol ze op. Leg de wok rolls op borden.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

shirazz

shirazz zegt:
echt wel een heerlijk recept, dit gaan we zeker veel vaker maken:D:D
bedankt hiervoor