KookJij

Vers perzikenijs

Een heerlijk vers perzikenijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Verleidelijk ijs (Liz Franklin)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vers perzikenijs te bereiden

Doe de perziken in een keukenmachine, voeg de mascarpone, melk, suiker en eventueel de wodka toe en meng alle ingrediënten tot een gladde, dikke massa. Roer het mengsel door in een ijsmachine, en doe het vervolgens over in een diepvriesdoor en bewaar in de vriezer tot het moment van serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst