KookJij

Varkenslapjes met ricotta

Een heerlijk varkenslapjes met ricotta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenslapjes met ricotta te bereiden

Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum, peper en zout. Beleg de lapjes met een plakje rauwe ham en bestrijk je met 1/4 van het ricottamengsel. Rol voorzichtig op en zet vast met een coktailprikker. Breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk met wat gesmolten boter. Zet 20 min in een voorverwarmde oven 180°

Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)

opdienen met linguine en een verse tomatensaus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst