Recept
« Terug naar recepten
Varkensfilet gevuld met lomo ibérico cebo
PT40M
Varkensfilet gevuld met lomo ibérico cebo
Een heerlijk varkensfilet gevuld met lomo ibérico cebo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensfilet gevuld met lomo ibérico cebo te bereiden
Snij het vlees schuin in drie stukken maar niet volledig volledig doorsnijden. Kruid en besmeer met mosterd, beleg met de ham en kaas evenzeer de courgette.
Rol het gebraad terug toe en kruid nogmaals. Bind goed vast met keukentouw.
Bak even bruin aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel en bak deze +/- 30 min in een voorverwarmde oven 200 gr.
Snijd in schijven en serveer zeer warm met de andere ingredienten.
Rol het gebraad terug toe en kruid nogmaals. Bind goed vast met keukentouw.
Bak even bruin aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel en bak deze +/- 30 min in een voorverwarmde oven 200 gr.
Snijd in schijven en serveer zeer warm met de andere ingredienten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.