KookJij

Udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus

Een heerlijk udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Udang kagang padang grote garnalen in een lichte pindasaus te bereiden

Verhit de olie en bak de sambal aan. Bak kaneel,steranijs en ui mee. Voeg pindakaas, ketjap, zout en tamarinde toe. Bak al roerende tot een smeuïge saus ontstaat. Kook of frituur de garnalen en serveer met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst