KookJij

Turkse Pizza

Nieuwsbrief aanmelden

Turkse Pizza

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Verwarm de pizza's kort in een zeer hete oven.Snijd de sla,tomaten,paprika's klein.Bak de puntpaprika's in ruim olijfolie gaar em laat deze uitlekken op het keukenpapier.Rasp de komkommer en laat dit raspel even met wat zout uitlekken.Meng het later door de yoghurt en de knoflook.Serveer de pizza's met de groenten,koriander en de munt opgerold in de alumiumfolie (vanwege de warmte).
Serveer de yoghurt en de harissa erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

robert

robert zegt:
Het gebruik van aluminiumfolie zou ik afraden, er komen alu deeltjes vrij in het eten.Ik weet het, het wordt veel gebruikt door "chefs" van allerlei pluimage, maar het is ongezond.
Je kan ook zonder, dat bewezen onze voorvaderen en moeders :)
Aluminium is trouwens een slecht keukengerei als potten en het vraagt bovendien zoveel water en energie om alu te produceren.
shaquil

shaquil zegt:
Hahahahhahahaha! Lekker hoor, super recept, geweldig ik heb het gebrobeerd en heerlijk, doei doei;);););););););)
kelly

kelly zegt:
Nee, ik heb het anders veel meer kaas dus denk daar om :p:p:p:p:p:p:p:p;);)
kadir

kadir zegt:
Ik heb het gemaakt, klein beetje verbrand maar dit is mijn schuld en ik ben boos op me zelf, echt niet leuk maar wel lekker.
Papamariopizza

Papamariopizza zegt:
Hallo. dankuwel voor het recept.
Echt handig.
Vooral dat stukje ''4 kant en klare turkse pizza'' echt waar NU weet ik hoe ik ze moet maken vooral dat deeg stukje :) tien sterren echt waar.


P.S Ik bedoelde dat echt niet sarcastisch.:)
bert

bert zegt:
Weet iemand iets van de geschiedenis van turkse pizza?
magila

magila zegt:
het is heel lekker:p:p:D
Bo

Bo zegt:
Turkse Pizza is de beste.
(op normale pizza na dan);)
jern

jern zegt:
het beste is steeds n vel bakpapier ertussen leggen,of apsrt in folie te verpakken,ik doe er steeds n reep bakpapier ertussen en per 6 samen in folie.hoop dat ik je hiermee kan helpen.;)
Esther

Esther zegt:
we hebben meerdere keren je recept gemaakt.We hebben gesmult!maar we hebben een vraag ik heb problemen met het invriezen. Want meestal maakt ik een hele partij. Lekker makkelijk. Maar als ik er maar een paar uit de vriezer wil halen is dat een probleem.Ze plakken aan elkaar en krijg ze niet los van elkaar. Heb jij een tip of oplossing? Alvast bedankt. Esther:):)