KookJij

Tonijn Tartaar met Avocadocrême

Een heerlijk tonijn tartaar met avocadocrême recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn Tartaar met Avocadocrême te bereiden

EERST
*Meng de gehakte tonijn met de kappertjes,knoflook,ui,lombok,
olijfolie,citroensap,zeste en de helft van de bieslook en zet dit koud weg
VEVOLGENS
Pureer de avocado met 1 eetlepel citroensap tegen het verkleuren.meng hierdoor de knoflook,de kleine blokjes tomaat en de mayonaise.Breng op smaak met zout en peper en zet deze crême ook koud weg.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

TENSLOTTE : Opmaken van het bord
Verdeel de crême op de bordjes als een staand kruis en leg dan een bolleke vis op het snijpunt.Bestrooi met de rest van de bieslook.
***
-We kunnen de smaak nog wat oppeppen door een beetje gember rasp te doen door de saus.
-Als strooisel kan ook:koriander,citroenmelisse

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst