KookJij

Tatziki (Komkommersaus)

Een heerlijk tatziki (komkommersaus) recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
  2. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Balkan
Bron: Cobie Pappaioannou
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tatziki (Komkommersaus) te bereiden

Komkommer wassen, schillen, raspen en met zout bestrooien.

15 Minuten laten staan om het water te ontrekken en komkommer goed uitrdukken.

Knoflook pellen en uitpersen en aan de yoghurt toevoegen.

Olijfolie, azijn en dille door de yoghurt roeren en de komkommer er door scheppen.

Met peper en zout op smaak brengen.

Voor het serveren 1 uur afgedekt in de koelkast laten staan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hansen1

hansen1 zegt:
mmmmmmmmmmmmm,lekker, welterusten