KookJij

Tapas van zeeuwse oesters

Een heerlijk tapas van zeeuwse oesters recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: scheurkalender
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tapas van zeeuwse oesters te bereiden

Haal de rauwe oesters uit de schelp.
Bestrooi ze met een weinig geperste knoflook, gehakte peterselie en peper.
Omwikkel ze met een krul gedroogde ham.
Rijg ze op houten prikkers en zet ze 1 minuut onder de hete grill.
Serveer met een tomatensausje gaparfumeerd met basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst