KookJij

Spinazietaartje met geitenkaas en walnoten

Een heerlijk spinazietaartje met geitenkaas en walnoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazietaartje met geitenkaas en walnoten te bereiden

Ontdooi 350g gehakte spinazie in de microgolfoven en laat uitlekken in een zeef. Bekleed zes individuele taartvormpjes met bladerdeeg. Meng de spinazie met 400g verse geitenkaas en 60g gepelde walnoten. Verdeel het mengsel over de taartvormpjes en leg er nog enkele noten op. Bak 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst