KookJij

Spaghetti saus à la Derbyke

Een heerlijk spaghetti saus à la derbyke recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti saus à la Derbyke te bereiden

Verhit de pan met boter en roer het gehakt los tot het gaar is. Het gehakt uit de pan en vervolgens het spek aanbakken. In een grote ketel met olijfolie de ajuin, paprika's, wortelen en courgette aanstoven en kruiden toevoegen door regelmatig om te roeren. De tomatenblokjes en tomaten coulis erbij en daarna het spek en het gehakt, laat op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Rola,tomaten coulis :een pasta van fijngehakte tomaten met kruiden en olijven.Groetjes,van ons 3:);)
rola

rola zegt:
hoi hilde, wat is een tomaat coulis??