Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti alla Dali
PT20M
Spaghetti alla Dali
Een heerlijk spaghetti alla dali recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti alla Dali te bereiden
*Kook de spaghetti al dente,afgegoten en warm bewaard (bewaar 1 kopje kookwater)
*Verhit de olie en fruit de ui en knoflook aan tot de ui glazig ziet.
*Roer er dan de ansjovis door tot die is "weg gesmolten".
*Roer er dan de tonijn door en de lombok partjes.
*Hak alle groene kruiden fijn en mix
*Verhit de olie en fruit de ui en knoflook aan tot de ui glazig ziet.
*Roer er dan de ansjovis door tot die is "weg gesmolten".
*Roer er dan de tonijn door en de lombok partjes.
*Hak alle groene kruiden fijn en mix
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Roer de spaghetti los door de tonijnmassa, doe op een voorverwarmd bord en bestrooi met 2 eetlepels groene kruiden.