KookJij

Spaghetti alla Dali

Een heerlijk spaghetti alla dali recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti alla Dali te bereiden

*Kook de spaghetti al dente,afgegoten en warm bewaard (bewaar 1 kopje kookwater)
*Verhit de olie en fruit de ui en knoflook aan tot de ui glazig ziet.
*Roer er dan de ansjovis door tot die is "weg gesmolten".
*Roer er dan de tonijn door en de lombok partjes.
*Hak alle groene kruiden fijn en mix

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Roer de spaghetti los door de tonijnmassa, doe op een voorverwarmd bord en bestrooi met 2 eetlepels groene kruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst