KookJij

Spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie

Een heerlijk spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie te bereiden

Fruit de sjalotjes in olijfolie en voeg daarna de in stukjes gesneden courgette toe. Bak goed door. Voeg aan het eind de makreel in tomatensaus toe en warm nog even door.

Kook ondertussen de spagettini in water met een groente bouillon blokje.
Als deze klaar is even goed uit laten lekken. Sprenkel wat olijfolie er door.

Wok ondertussen de spinazie. Voeg Zout toe.

Mix het mengsel van courgette/makreel met de spagettini in een pan en laat het geheel even tot rust komen.

Serveer de spagettini samen met spinazie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
nu weet ik wat te maken met dat ene makreeltje dat mijn man gevangen heeft...:)
resi.

resi. zegt:
het was erg lekker ga het zeker vaker maken!!!;)
keukenprins

keukenprins zegt:
@resi
Bedankt voor je reactie.
En ... Heeft het gesmaakt? ;)
keukenprins

keukenprins zegt:
@Wimpie
De beste stuurlui staan aan wal. Mijn makreel heeft geen graten meer als ik hem schoon gemaakt hebt. Heel gemakkelijk te verwijderen overigens.
:):):):)
resi.

resi. zegt:
Wimpie waarom zo negatief je hoeft het toch niet te maken!!ik ga het wel maken lijkt me lekker:p:D:o
wimpie

wimpie zegt:
volgens mij kun je als je het maakt?beter makreelfilets nemen,want een makreel niet goed van graten ontdaan is? inderdaad ,een gratenpakhuis,overgens een beetje beknopte bereidings uitleg ik kan hier boter nog vis van maken.:?