Recept
« Terug naar recepten
					
						Soepje voor de herfstdagen
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soepje voor de herfstdagen
Een heerlijk soepje voor de herfstdagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 - > Soepen - met Vis
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soepje voor de herfstdagen te bereiden
  Venkel fijn snijden.
Paprika in fijne reepjes snijden.
Selder zeer fijn in ringen snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de verse dille toe samen met de gepelde scampi's, als laatste de St.Jacobsvruchten.
Serveer zeer warm en bestrooi rijkelijk met kaas.
									Paprika in fijne reepjes snijden.
Selder zeer fijn in ringen snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de verse dille toe samen met de gepelde scampi's, als laatste de St.Jacobsvruchten.
Serveer zeer warm en bestrooi rijkelijk met kaas.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ger2 zegt:
                    
derbyke zegt: