KookJij

Sla met Sinas Vinaigrette, Avocado en Rode Mul

Een heerlijk sla met sinas vinaigrette, avocado en rode mul recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lijkt op het recept van Angelique Schmeinck
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sla met Sinas Vinaigrette, Avocado en Rode Mul te bereiden

1).Verhit de olie in de anti aanbakpan en bak de visfiletjes gaar en goud bruin en zet warm weg.
2).Kook het sinaasappelsap met de zest in tot 2 eetlepels. Laat afkoelen.
3).Doe hierbij de olijfolie en peper en zout naar smaak.
4).Meng de geprakte avocado direct met het citroensap en roer dat weer door de yoghurt.
5).Nu gaat de peterselie er door en dat wordt dan weer op smaak gebracht met peper en zout.
6).De sinaasappelvinaigrette wordt door de klein gescheurde sla gemengd.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP : De aangemaakte sla verdelen over 4 borden. In het midden een hoopje avocado yoghurt leggen en daarop de gebakken visfilets.
Geef hierbij paar schijfjes citroen.
NOTABENE: In plaats van de vis kunnen we ook kiezen voor kort gebakken grote garnalen of plakjes kort gebakken tonijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dorry55

dorry55 zegt:
Leuk idee en gemakkelijk.
gr dorry
a.v.s

a.v.s zegt:
Als ik saus wil maken voor de sla gebruik ik weleens azijn, olie, p,z, puntje mosterd en om te zoeten gebruik ik siroop van roosvisee, soms aardbeien of sinaasappelsmaak. Welke smaak je maar in huis hebt. Met aardbeien voeg ik ook verse aardbeien enz.{Sinasappel} toe. Gr. Avs