Recept
« Terug naar recepten
					
						Sla met Gerookte Kalkoen en Advocado's
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sla met Gerookte Kalkoen en Advocado's
Een heerlijk sla met gerookte kalkoen en advocado's recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
- > Snacks - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Jan A.
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sla met Gerookte Kalkoen en Advocado's te bereiden
  1).Blender de ingrediënten voor de dressing tot een gladde en homogene saus en zet die koud weg.
2).Verdeel over de bodjes de sla, de tomaat, de kalkoen, de avocado's, de spekkruimels en de blauwe kaas.
3).Bedruip met de dressing en strooi de geprakte ei daarover. Doe daarop nog wat vers gemalen zwarte peper en evt. ietsje zout.
										2).Verdeel over de bodjes de sla, de tomaat, de kalkoen, de avocado's, de spekkruimels en de blauwe kaas.
3).Bedruip met de dressing en strooi de geprakte ei daarover. Doe daarop nog wat vers gemalen zwarte peper en evt. ietsje zout.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dien op ergens bij, of als lunchgerecht of als snack.
									 
                    





 
					
Brigitte zegt: