KookJij

Shoarmabroodje met vis

Een heerlijk shoarmabroodje met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Shoarmabroodje met vis te bereiden

1. Augurken in kleine blokjes snijden, met de Provençaalse kruiden en 1 teentje uitgeknepen knoflook door de crème fraîche roeren en in de koelkast zetten.

2. Ui pellen en snipperen en de paprika in reepjes snijden.

3. Olie verhitten in een koekenpan en kibbeling, ui, paprika en shoarmakruiden ca. 5 min. bakken. 1 teentje knoflook erboven uitpersen en alles op smaak brengen met zout en peper.

4. Broodjes roosteren in een broodrooster. Daarna opensnijden en met vis vullen. Serveer met het sausje erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst