KookJij

Sausje : voor bij vis of vlees

Een heerlijk sausje : voor bij vis of vlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje : voor bij vis of vlees te bereiden

Ajuin, look, venkel en komkommer zeer fijn snijden.
In een ruime kom de mayonaise, de wijn, peper en curry poeder doen, goed mengen. Voeg de groenten toe en roer nogmaals alles goed.
Serveer fris bij een salade van vis of vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst