Recept
« Terug naar recepten
					
						Sausje : voor bij vis of vlees 
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sausje : voor bij vis of vlees
Een heerlijk sausje : voor bij vis of vlees  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									.... personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sausje : voor bij vis of vlees te bereiden
  Ajuin, look, venkel en komkommer zeer fijn snijden.
In een ruime kom de mayonaise, de wijn, peper en curry poeder doen, goed mengen. Voeg de groenten toe en roer nogmaals alles goed.
Serveer fris bij een salade van vis of vlees.
									In een ruime kom de mayonaise, de wijn, peper en curry poeder doen, goed mengen. Voeg de groenten toe en roer nogmaals alles goed.
Serveer fris bij een salade van vis of vlees.
                    