KookJij

Saus : Zacht pepersausje met curry

Een heerlijk saus : zacht pepersausje met curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: .. personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Zacht pepersausje met curry te bereiden

Peperbolletjes goed afspoelen .
Boter laten smelten, peperbolletjes toevoegen en goed al roerend een vijftal min. aanbakken.
Snijd de sjalotjes zeer fijn en voeg dit bij de peperbolletjes, op een zacht vuur laten stoven. Vervolgens currypoeder, room, gemalen peper , curry ketchup en honing toevoegen.
Laat dit op een zacht vuur pruttelen .
Indien nodig bijbinden .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst