KookJij

Saus : Saffraan

Een heerlijk saus : saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Saffraan te bereiden

Sjalotten zeer fijn snijden .
Look zeer fijn snijden .
Sjalotten en look aanstoven in boter , wijn toevoegen en laten inkoken. Room toevoegen en saffraan even laten pruttelen tot de gewenste dikte van de saus .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus voor vis kun je viskruiden gebruiken .
Voor vlees gebruik je kruiden voor vlees .
Infeite laat je fantasie maar de vrije loop mogelijkheden genoeg .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst