KookJij

Recept voor Saus: rucola in een blanke saus goed gekruid

Rucola een overheerlijk kruid te verwerken onder sla en zoals hier onder een sausje.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwijder de harde steeltjes van de rucola en snij deze grof. Maak een blanke roux van de boter, bloem, melk en room. Kruid naar smaak voeg als laatste de rucola toe. Serveer deze saus zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst