KookJij

Saus met rucola en gorgonzola

Een heerlijk saus met rucola en gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus met rucola en gorgonzola te bereiden

Stoof de fijn gesneden sjalotjes aan in een beetje boter.
Voeg de visfumet toe en laat voor de helft in koken.
Room en kaas toevoegen warm op maar laat niet meer koken kruid met peper en voeg de rucola toe.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Wij boffen maar, met die hobbyisten;););)
Anna

Anna zegt:
Haha, had het gezien, ja;)
Ze gaat als een speer, zeg!! Moet zeggen: je hebt niets te klagen:p:p
X
Anna

Anna zegt:
Kersttakjes weg; voorjaar op de foto!!!:p:p:D:D:D
XXX