KookJij

Rundvleesrolletjes uit Friesland

Een heerlijk rundvleesrolletjes uit friesland recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ad janssen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundvleesrolletjes uit Friesland te bereiden

Plet de riblappen tot dunne schnitzels en bestrijk met het eiwit
Meng het gehakt met de overige ingrediënten en rol er 5 staafjes van
Rol de schnitzels strak op en leg ze op een ingevet stukje aluminium folie
Rol de aluminium strak op en draai de buitenzijden dicht als een toffee
Verwarm de oven tot 180 graden C. en gaar hierin de rundvlees rolletjes
Verhit een pan met een scheutje olijfolie en zweet hierin de sjalotjes de bleekselderij en de knoflook
Voeg de risotto rijst toe en roer het geheel nog even door
Voeg beetje voor beetje de bouillon toe tot deze telkens is opgenomen door de rijst
Als de rijst gaar is en de bouillon is opgenomen door de rijst roer er dan de boter door en breng op smaak met peper en zout
Haal het rundvlees uit de oven en laat het op een warme plaats 5 minuten rusten en haal het rundvleesrolletje uit de aluminium
Serveer de risotto op een bord en leg het rolletje rundvlees op de risotto







Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst