KookJij

Rundvlees uit de Römertopf

Een heerlijk rundvlees uit de römertopf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: ik
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundvlees uit de Römertopf te bereiden

-15.15 uur: Pot en deksel onder(koud) water zetten
-15.30 uur: Pot van buiten afdrogen en vullen met rundvlees, uien en knoflook.
Bestrooien met zout en peper en husselen.
Deksel erop en in een koude oven zetten.
Oven op 220°C zetten.
-16.30 uur: De aardappel en wortel er bij doen.
(eerst pot uit de oven halen, want anders is het wel erg heet!). Scheutje bouillon toevoegen.
-17.15 uur: De courgette en champignons er bij doen
-18.00 uur: Klaar!




Mijn kookverhaal (francis .)

Koken in de Römertopf is vooral een kwestie van uitproberen en experimenteren.
Ik vind de smaak van het vlees en de groente in ieder geval heel erg lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

louis

louis zegt:
Lekker.
lkemper

lkemper zegt:
prima idee 15.15 uur starten en om 18.00 uur nieuws op TV kijken en onedrtussen genieten. Heerlijk!
cisnarf

cisnarf zegt:
Nee,natuurlijk niet,dit is gewoon een manier om voor mij gemakkelijk op te schrijven.
De eerste tijd(15.15uur) betekend niets anders dan:2 uur en 3 kwartier van te voren.
maria11

maria11 zegt:
Raar dat je er niet de gewone bereidingstijd bij zet ; we koken toch niet allemaal op dezelfde tijd ?:(:o:?
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Heb er ervaring mee en het pakt altijd goed uit.Vanwege de lange bereidingstijd met de RÖ,maak ik dergelijke recepten altijd in het weekend,want dan is er goedkoop electra. Ben in ieder geval blij dat ik dat ding nooit heb weggedaan!:D