KookJij

rosbief met paksoi

Een heerlijk rosbief met paksoi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: eigen kookboek
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe rosbief met paksoi te bereiden

Was de passoi en laat hem uitlekken. Snijd de bladeren in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan of wok. Roerbak de knoflook 30 sec.
Roerbak het vlees in porties 3 min. op hoog vuur. Het mag niet gaar worden. Haal het uit de wok.
Roerbak de paksoi 30 sec.. Voeg vlees, sojasaus en sherry toe. Roerbak tot alles warm is. Voeg sesamolie en basilicum toe en meng goed. Serveer direct. Garneer desgewenst met reepjes rode paprika.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst