KookJij

Roerbaknoedels met ei

Een heerlijk roerbaknoedels met ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerbaknoedels met ei te bereiden

1. Spoel de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het wit en het groen van de lente-uitjes in ringetjes. Pel en hak de knoflook.
2. Laaat de eiernoedels enkele minuten weken in kokendheet water (zie verpakking) en giet af.
3. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan. Roerbak de paprikablokjes en het wit van de uitjes enkele minuten.
3. Breek de eieren in de pan. Schep om tot de eieren lichtjes gestold zijn. Voeg er de uitgelekte noederls, de knoflook, de oestersaus en de sojasaus aan toe. Laat nog enkele minuten goed doorwarmen. Werk af met het groen van de lente-uitjes en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liske

Liske zegt:
Dit maak ik vanavond, maar dan met een wokgroentepakket van 400 gram. i.p.v. oestersaus gebruik ik vissaus.